Welkom bezoeker

Betaling & Levering

Betaling
U kunt bij ons op 2 manieren betalen:
Door middel van betaling via IDeal
Door middel van contante betaling bij afhalen in ons magazijn
(wij hebben geen pinapparaat dus u kunt uitsluitend contant afrekenen, graag eerst telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken).

Betaling via Ideal betekent dat u direct wordt doorverwezen naar het betaalsysteem om via uw eigen bank de betaling te voldoen. U heeft hiervoor internetbankieren via uw eigen bank nodig.

Levering
Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL.       

Controle bij ontvangst:
Wij verzoeken U om bij ontvangst de goederen te controleren op eventuele transportschade. Wij vragen U schade te melden binnen 24-48 uur na ontvangst van het pakket. Dit i.v.m. ons recht tot reclameren van transportschade bij onze transporteur.

Zendingen verstuurt met de pakketdienst van TNT kunt U volgen via de Track & Trace service van TNT-Post. De barcode van Uw pakket ontvangt U in de bevestigings email. Mocht U niet thuis zijn bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Daarna kunt U de bestelling ook nog 3 weken ophalen op het postkantoor.   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verzendkosten Nederland

Verzend- en handelingskosten zijn per order:

 • EUR 6,75 voor zendingen tot 10 kilo 
 • EUR 12,40 voor zendingen van 10 t/m 30 kilo 
 • Grote pakketten (bumpers, deuren) EUR 35,00 
   
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Verzendkosten Belgie
  Verzend- en handelingkosten zijn per order:
 • EUR 15,00 voor kleine pakketten
 • EUR 40,00 voor volumineuze producten (bumper, motorkap etc.)

- Alle onderdelen die wij versturen zijn standaard verzekerd tegen schade dus U loopt geen risico als het onderdeel beschadigd raakt bij transport.

U kunt Uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn (dan worden er uiteraard geen verzendkosten berekend). 
Selecteer in stap 3 van de bestelprocedure "Bestelling afhalen" Het bedrag met de verzendkosten verdwijnt dan van de factuur.
Ook wanneer U afhaalt dient U het bestel en betalingsproces af te ronden. U dient contant te betalen bij afhalen (geen pinapparaat).

Retouren
Wilt u een artikel binnen de bedenktijd van 14 dagen retour sturen? Neem dan contact met ons op Tel 06-42 14 55 70 of per email ag.autodemontage@ziggo.nl
Bij verkeerd bestellen geven wij geen geld terug garantie maar een tegoedbon.